Nyheter

Nyheter

-Turnélivet

I førjulstiden har vi ute tre produksjoner på veien i over en måned! 

 

 

-Natt I Nisseland

Reiser blant annett med Allen&Heath SQ5, MA lighting MA2, Shure Axient Digital, Prolights Diamond 19CC og Prolights Luma700 fra Løkka Lyd. Teknikere på turnéen er Marius Borge(Lyd/produksjonsleder), Daniel Gangsø (Lys) og Oliver Hardaker (AV). Vi takker Philip Bøckman for tilliten. 
 

-Chris Medina

Reiser med full produksjon bestående av blant annet L’Acoustics Syva, Allen&Heath SQ5, Shure PSM1000, BriiteQ BT Retro, BriteQ BT Magicflash, samt Bright XBaby. Gutta avvikler selv konserten fra scenen, og er strålende fornøyd med lyddesign satt av den eminente Sigmund Nilsen. 
 

-Adam Douglas

Er nok en gang på veien med utstyr fra Løkka Lyd og vår alles kjære Sigmund Nilsen bak spakene. Allen&Heath dLive S5000, Shure PSM1000, DPA d:facto 4018LV,  Beyerdynamic M160, Audio Technica ATM350 og Yamahikos pianopickups er noe av det vi besørger for Adam. Det er med enorm glede vi fortsatt får være med på dette eventyret.

 

-Postgirobygget

Vår egen kjære Raymond har i sommer turnert hele landet med Postgirobygget. Raymond er monitortekniker og jobber på Allen&Heath S5000. I tillegg leverer vi C1500 til FOH, samt supplering av In-ear-monitoring, mikrofoner etc. 

 

Wallmanns On Tour

Når Raymond ikke er på tur med Postgirobygget eller andre artister, reiser han med Wallmanns on Tour. De har det trygt og forutsigbart på veien med Allen&Heath C1500/CDM32, Shure Axient Digital og Shure PSM1000.

 

Copyright Løkka Lyd 2019